283 114 201-203</ 01 6571 246
PRETRAGA PROIZVODA
Naziv
Cijena
Grupa
Marka
Boja
Tema

Tisak na tekstil

Sitotisak na tekstil

Sitotisak na tekstil najčešća je i najpostojanija metoda tiska motiva na tekstil. U našoj tvrtki, ovu vrstu tiska vršimo na automatskom stroju američkog proizvođača M&R i imamo mogućnost tiska do 8 boja. Naš odjel dizajna u mogućnosti je napraviti kompleksne višebojne separacije boja za sitotisak na tekstil, a sve uz korištenje najmodernije tehnologije. Rezultat je postojan tisak briljatnih boja i visoke kvalitete.

Digitalni tisak na tekstil

Za potrebe tiska malih količina i manjih površina u mogućnosti smo ponuditi i digitalni tisak. Ova vrsta tiska uvjetno je otporna na pranje (do 30˙ C).

Izrada Termo-transfer preslikača za tekstil

Termopreslikači služe za tisak motiva na posebne tekstilne podloge, ali se često koriste i za dekoraciju T-Shirt majica termotiskom na prodajnim mjestima i prema izboru kupca. Termopreslikače izrađujemo od najkvalitetnijih materijala čime postižemo odličnu kvalitetu, ali i lagano odvajanje otisnute površine od termopapira.


Ukoliko želite primati naše mailove s posebnim akcijama,
molimo unesite svoj e-mail:

Dizajn Studio Ringeis d.o.o.

Tratinska 72

Lukavec 10412, Velika Gorica

Tel: 01 6571 246

E-mail: info@ringeis.hr

facebook

Sve informacije na našim web stranicama iznesene su u najboljoj namjeri. Dizajn studio Ringeis d.o.o. ne preuzima odgovornost za slučajne pogreške. Ponuda proizvoda i usluga vrijedi isključivo za pravne osobe i stoga su sve cijene navedene bez obračunatog PDV-a. PDV ce biti obračunat kod izdavanja računa ili ponude za određenu robu ili uslugu. Više informacija možete pronaći u odjeljku "Opći uvjeti poslovanja".


Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr