283 114 201-203</ 01 6571 246
PRETRAGA PROIZVODA
Naziv
Cijena
Grupa
Marka
Boja
Tema

Digitalni tisak velikog formata

Sustavi za oslikavanje velikih površina...

Na eko-solventnom pisaču velikog formata vršimo digitalni tisak velikih formata visoke rezolucije. Ovaj tisak karakterizira visoka kvaliteta ispisa, ali i njegova trajnost na sve vanjske uvjete uz mogućnost dodatne zaštite laminacijom.
Uz digitalni tisak velikog formata moguće je koristiti i sustav za izrezivanje PVC folija na određeni oblik čime se mogu postići posebno kreativne kombinacije.


Neke od mogućnosti tiska:


  • Izrada PVC naljepnica
  • Izrada Rollup bannera
  • Oslikavanje vozila
  • Prozorska grafika
  • Oslikavanje izloga
  • Izrada ceradnih bannera
  • Plakati različitih dimenzijaOSLIKAVANJE VOZILA


Oslikavanje vozila jedna je od najefikasnijih metoda za promociju Vaše tvrtke, a k tome još i jeftina.Vaše vozilo u pokretu će vidjeti veliki broj ljudi i ukoliko je promotivna poruka dovoljno efektna i uočljiva, zasigurno će prenijeti pozitivnu poruku o vašoj Tvrtki ili Brandu.
Za oslikavanje vozila koristimo se visokokvalitetnim sedmogodišnjim PVC folijama koje se prije apliciranja na vozilo laminiraju kako bi se tisak zaštitio od atmosferskih i lakših mehaničkih utjecaja. Tisak na foliju se vrši putem postojanih solventnih boja što jamči dugu izdržljivost i stabilnost boja.

Osim oslikavanja vozila otisnutim folijama, također koristimo i rezane folije, najčešće za oslikavanje većih provršina u manjem broju boja što je posebno pogodno za različite natpise i logotipe. Oslikavamo vozila svih vrsta, od putničkih do teretnih, bez ograničenja u veličini natpisa.

Za izračun cijena oslikavanja molimo da nas kontaktirate.
Ukoliko želite primati naše mailove s posebnim akcijama,
molimo unesite svoj e-mail:

Dizajn Studio Ringeis d.o.o.

Tratinska 72

Lukavec 10412, Velika Gorica

Tel: 01 6571 246

E-mail: info@ringeis.hr

facebook

Sve informacije na našim web stranicama iznesene su u najboljoj namjeri. Dizajn studio Ringeis d.o.o. ne preuzima odgovornost za slučajne pogreške. Ponuda proizvoda i usluga vrijedi isključivo za pravne osobe i stoga su sve cijene navedene bez obračunatog PDV-a. PDV ce biti obračunat kod izdavanja računa ili ponude za određenu robu ili uslugu. Više informacija možete pronaći u odjeljku "Opći uvjeti poslovanja".


Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr