283 114 201-203</ 01 6571 246
PRETRAGA PROIZVODA
Naziv
Cijena
Grupa
Marka
Boja
Tema

Tisak na papir


Offset tisak


Tisak različitih vrsta tiskanica od memoranduma do kataloga vršimo na Heidelberg offset tiskarskim strojevima.
Veliki raspon papira, od osnovnih offsetnih i kunstdruck papira pa do najrazličitijih specijalnih papira, daje širok spektar mogućnosti. Uz klasični kolor offset tisak u mogućnosti smo ponuditi i offset tisak gotovo svih PANTONE nijansi što omogućava visoku vjernost reprodukcije boja i poštivanje standarda definiranih knjigom standarda Vašeg logotipa ili branda.


Digitalni tisak


Gotovo sve proizvode smo u mogućnosti otisnuti i u digitalnom tisku. Za naše klijente to znači puno više fleksibilnosti po pitanju količina, ali i kraće vrijeme isporuke. Nije za zanemariti da u digitalnom tisku bez daljnje obrade možemo otisnuti materijale pripremljene u programima poput Worda, Open-offica i slično, što prije bez prilagodbe, nije bilo moguće. U mogućnosti smo otisnuti gotovo sve proizvode koji su se do unazad godinu dana proizvodile isključivo na offsetnim strojevima, u digitalnom tisku. Za naše klijente to znači puno više fleksibilnosti po pitanju količina, ali i kraće vrijeme isporuke.


Specijalni efekti


Za postizanje raznih efekata i vrhunski izgled Vaših tiskanica po potrebi uz offsetnu tehnologiju koristimo i druge tiskarske tehnologije, na primjer sitotisak, zlatotisak, slijepi tisak i sl.


Dorada


Dorada tiskanih materijala sastavni je dio proizvodnje. Tu spadaju različite vrste plastifikacije, lakiranja, uvezivanja, izrezivanja, štancanja i sl.


Kompjutorska kontrola procesa proizvodnje


i stalno praćenje statusa pojedinog radnog naloga omogućava nam održavanje najviše kvalitete u svim segmentima proizvodnje. Dobra povezanost i komunikacija unutar odjela dizajna i tiska čine i najteže zadatke rješivim. 

Ukoliko želite primati naše mailove s posebnim akcijama,
molimo unesite svoj e-mail:

Dizajn Studio Ringeis d.o.o.

Tratinska 72

Lukavec 10412, Velika Gorica

Tel: 01 6571 246

E-mail: info@ringeis.hr

facebook

Sve informacije na našim web stranicama iznesene su u najboljoj namjeri. Dizajn studio Ringeis d.o.o. ne preuzima odgovornost za slučajne pogreške. Ponuda proizvoda i usluga vrijedi isključivo za pravne osobe i stoga su sve cijene navedene bez obračunatog PDV-a. PDV ce biti obračunat kod izdavanja računa ili ponude za određenu robu ili uslugu. Više informacija možete pronaći u odjeljku "Opći uvjeti poslovanja".


Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr