283 114 201-203</ 01 6571 246
PRETRAGA PROIZVODA
Naziv
Cijena
Grupa
Marka
Boja
Tema

Promotivni proizvodi i tisak

Nabava i distribucija promotivnih proizvoda, dizajn i tisak reklamnih poruka naših klijenata na iste osnovna je djelatnost naše tvrtke. 17 godina tradicije u ovom poslu...


Tisak promotivnih proizvoda

Ideje pretvoriti u djelo čini tisak promotivnih proizvoda uvijek iznova zanimljivim. Svijet promotivnih proizvoda stalno se mijenja i nadopunjuje kako idejama, tako i novim oblicima i materijalima. Učinkovitim brandiranjem promotivnih proizvoda pretvaramo iste u poželjne poklone i efikasne marketinške alate.

Preko 20 tiskarskih strojeva

Unutar prostorija naše tvrtke nalazi se preko 20 tiskarskih strojeva, a svaki od njih poseban je i koristi se za određenu vrstu tiska.

Neke od mogućnosti tiska:

  • Tisak na papirne proizvode
  • Tisak na keramiku i staklo (čaše, šalice porculanski proizvodi i sl.)
  • Tisak na tekstil (majice, jakne, kape, torbe, modnu odjeću i sl.)
  • Tisak na metal (Privjesci, natpisne table, olovke, termosice i sl.)
  • Tisak na plastiku (Olovke, upaljači, sitni promotivni materijali)

U mogućnosti smo otisnuti gotovo sve proizvode iz naše ponude (njih preko 10000) nekom od tiskarskih tehnologija i direktno u našim proizvodnim prostorima.


Što krasi kvalitetan tisak:

Želimo da Vaši promotivni proizvodi briljiraju. Da bi to doista i bilo tako činimo sve da otisak na njima bude oštar, punih i žarkih boja kao i da nosi jasnu poruku onima kojima je i namijenjen. 
 

 
 

 
 Ukoliko želite primati naše mailove s posebnim akcijama,
molimo unesite svoj e-mail:

Dizajn Studio Ringeis d.o.o.

Tratinska 72

Lukavec 10412, Velika Gorica

Tel: 01 6571 246

E-mail: info@ringeis.hr

facebook

Sve informacije na našim web stranicama iznesene su u najboljoj namjeri. Dizajn studio Ringeis d.o.o. ne preuzima odgovornost za slučajne pogreške. Ponuda proizvoda i usluga vrijedi isključivo za pravne osobe i stoga su sve cijene navedene bez obračunatog PDV-a. PDV ce biti obračunat kod izdavanja računa ili ponude za određenu robu ili uslugu. Više informacija možete pronaći u odjeljku "Opći uvjeti poslovanja".


Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr