283 114 201-203</ 01 6571 246
PRETRAGA PROIZVODA
Naziv
Cijena
Grupa
Marka
Boja
Tema

Poboljšajte svoje poslovanje!

Konkurencija je velika i svi žele doći do što većeg broja klijenata i narudžbi. Zašto ne biste i Vi pokušali?


Promotivni proizvodi su često podcijenjeni, iako su oni ključni za uspješnu promociju tvrtke. Oni povećavaju svijest i odanost prema poduzeću. Prvi su na listi primjećenosti reklamnih poruka te su nezamjenjivi kod direktne komunikacije s klijentima.


Pažljivo odabran proizvod s tiskom Vašeg logotipa je odličan i koristan poklon za Vaše klijente. Osim toga, oni su odličan poziv na akciju, tj. narudžbu baš Vaših proizvoda! Dobrim dizajnom i izgledom promotivnih proizvoda privući ćete i nove potencijalne klijente. Npr. ukoliko odaberete majice za Vaš promotivni proizvod i poklonite ih svojim klijentima, svaki put kad klijent bude nosio Vašu majicu, potencijalni klijenti će to primijetiti i naručiti kod Vas, ako će im trebati usluge koje pružate.

Promotivni pokloni ostavljaju dobar dojam kod klijenata i mogu prevagnuti kod odluke o izboru poduzeća kod kojeg će naručiti proizvode.

Izaberite proizvode vezane uz Vaše poslovanje. U našoj velikoj ponudi promotivnih proizvoda sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Npr. ako se bavite građevinarstvom, idealan poklon za Vaše klijente bi mogao biti metar. Ako se bavite proizvodnjom i prodajom vina, idealan poklon bi mogao biti otvarač za vino. Kao što vidite, naša ponuda je velika i sigurni smo da ćete naći nešto vezano uz Vaše poslovanje.


Ukoliko ne budete mogli pronaći odgovarajući proizvod, pošaljite upit i naše osoblje Vam može dati prijedloge u vezi samog proizvoda, ali i tiska logotipa ili promotivne poruke.Povratak

Ukoliko želite primati naše mailove s posebnim akcijama,
molimo unesite svoj e-mail:

Dizajn Studio Ringeis d.o.o.

Tratinska 72

Lukavec 10412, Velika Gorica

Tel: 01 6571 246

E-mail: info@ringeis.hr

facebook

Sve informacije na našim web stranicama iznesene su u najboljoj namjeri. Dizajn studio Ringeis d.o.o. ne preuzima odgovornost za slučajne pogreške. Ponuda proizvoda i usluga vrijedi isključivo za pravne osobe i stoga su sve cijene navedene bez obračunatog PDV-a. PDV ce biti obračunat kod izdavanja računa ili ponude za određenu robu ili uslugu. Više informacija možete pronaći u odjeljku "Opći uvjeti poslovanja".


Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr