283 114 201-203</ 01 6571 246
PRETRAGA PROIZVODA
Naziv
Cijena
Grupa
Marka
Boja
Tema

Eurimage grupacija

Eurimage je jedna od najjačih europskih grupacija u području promocije i marketinga putem promotivnih proizvoda. Osnovana je 1986. godine. Grupacija se sastoji od 14 poduzeća iz 14 različitih država Europe. Eurimage proizvodi 2 kataloga promotivnih proizvoda godišnje – proljeće/ljeto i jesen/zima. Katalozi su na jezicima zemalja u kojima se poduzeća nalaze. U katalozima nudimo uvijek aktualnu i dostupnu ponudu promotivnih proizvoda.


Prednosti za klijente


Iskustvo i bliska suradnja Eurimage partnera je razlog konkurentnosti i atraktivnosti naše ponude. Zajednička kreativnost i inovativni duh čine naše usluge optimalnima. Zbog sinergije članova i dobavljača Eurimage grupacije, u stanju smo ponuditi Vam najvišu kvalitetu usluga te najmodernije i najtraženije promotivne proizvode. Možemo Vam ponuditi tehničku stručnost u područjima marketinga, grafičkog dizajna, proizvodnje i dorade. Naši klijenti sve proizvode mogu pronaći u web shopu, koji se konstantno ažurira i optimizira te u katalogu kojeg šaljemo na adrese klijenata dva puta godišnje.


Prednosi za dobavljače


Velika prednost za dobavljače je to da se njihovi promotivni proizvodi pojavljuju u 500.000 primjeraka kataloga u 14 država Europe. Posluju s pouzdanim i iskusnim poduzećima te dobivaju redovna izvješća o ostvarenim rezultatima prodaje u pojedinim državama. Njihovi proizvodi se pojavljaju u web trgovinama svih članova te se provlače kroz E-Mail newslettere, Google AdWords oglase i ostala područja marketinga.


Zatražite ponudu i uvjerite se u kvalitetu naših usluga!


Povratak

Ukoliko želite primati naše mailove s posebnim akcijama,
molimo unesite svoj e-mail:

Dizajn Studio Ringeis d.o.o.

Tratinska 72

Lukavec 10412, Velika Gorica

Tel: 01 6571 246

E-mail: info@ringeis.hr

facebook

Sve informacije na našim web stranicama iznesene su u najboljoj namjeri. Dizajn studio Ringeis d.o.o. ne preuzima odgovornost za slučajne pogreške. Ponuda proizvoda i usluga vrijedi isključivo za pravne osobe i stoga su sve cijene navedene bez obračunatog PDV-a. PDV ce biti obračunat kod izdavanja računa ili ponude za određenu robu ili uslugu. Više informacija možete pronaći u odjeljku "Opći uvjeti poslovanja".


Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr