283 114 201-203</ 01 6571 246
PRETRAGA PROIZVODA
Naziv
Cijena
Grupa
Marka
Boja
Tema

Izrada logotipa

Zašto Vam je potreban logotip?
Logotip je glavni „identitet“ svake kompanije. Nije novost da jednostavan grafički prikaz može puno reći o Vašem poslovanju. Kroz korištenje simbola i tipografskih stilova stvaramo jedinstveni alat koji će osigurati da često budete primijećeni i zapamćeni od strane potencijalnih klijenata. Uzimajući u obzir Vašu djelatnost i poslovnu ideju, kreirat ćemo logotip prema Vašim potrebama.
Korištenje kvalitetnog logotipa je jedna od najvažnijih metoda uspostave odnosa s klijentima. Prvobitni dojam je zaista bitan. Iskoristite tu činjenicu i stvorite prednost nad konkurencijom.


Implementacija logotipa


Dobar logotip možete koristiti u svakoj situaciji i uvijek će ostati zapažen. Pojavljivat će se svakodnevno na Vašim posjetnicama, poslovnim mapama, memorandumima, web stranici, oslikanom vozilu i ostalom. Postavite ga na promotivne proizvode iz naše ponude (olovke, majice, upaljače, šalice i još mnogo toga), te osigurajte mjesto u životima svojih klijenata.

Logotip je neizostavan dio vizualnog identiteta Vaše tvrtke te njegova izrada nije zadatak koji možete povjeriti svakome. Godine iskustva donijele su nam mnoge zadovoljne klijente koji su kroz suradnju s nama naučili važnost i moć logotipa.

Pošaljite upit i naše osoblje će Vas savjetovati kako da što bolje predstavite tvrtku svojim klijentima.
Ukoliko želite primati naše mailove s posebnim akcijama,
molimo unesite svoj e-mail:

Dizajn Studio Ringeis d.o.o.

Tratinska 72

Lukavec 10412, Velika Gorica

Tel: 01 6571 246

E-mail: info@ringeis.hr

facebook

Sve informacije na našim web stranicama iznesene su u najboljoj namjeri. Dizajn studio Ringeis d.o.o. ne preuzima odgovornost za slučajne pogreške. Ponuda proizvoda i usluga vrijedi isključivo za pravne osobe i stoga su sve cijene navedene bez obračunatog PDV-a. PDV ce biti obračunat kod izdavanja računa ili ponude za određenu robu ili uslugu. Više informacija možete pronaći u odjeljku "Opći uvjeti poslovanja".


Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr