283 114 201-203</ 01 6571 246
PRETRAGA PROIZVODA
Naziv
Cijena
Grupa
Marka
Boja
Tema

Izrada kataloga

Svi proizvodi na jednom mjestu

Veliki problem na koji nailaze mnogi poduzetnici je predstavljanje proizvoda. Iako su ti proizvodi kvalitetni i potencijalno zanimljivi, često su nepoznati klijentima i to je loše za poslovanje. Unatoč mnogobrojnim pokušajima da ti proizvodi budu predstavljeni javnosti i ostvare prodaju, loša metoda organizacije to onemogućuje.Kao rješenje ovog problema nudimo izradu kataloga koji će objediniti Vaš asortiman i predstaviti ga javnosti na vrlo pregledan i slikovit način. Jasno odijeljene kategorije i profesionalno obrađene fotografije samo su neke od odlika dobrog kataloga.

Kao dokaz kvalitete navodimo izradu kataloga promotivnih proizvoda za Eurimage grupaciju koja uključuje 14 europskih zemalja. Katalog se izrađuje dva puta godišnje po 250.000 primjeraka, te je glavni alat organizacije i prodaje.
Ukoliko želite primati naše mailove s posebnim akcijama,
molimo unesite svoj e-mail:

Dizajn Studio Ringeis d.o.o.

Tratinska 72

Lukavec 10412, Velika Gorica

Tel: 01 6571 246

E-mail: info@ringeis.hr

facebook

Sve informacije na našim web stranicama iznesene su u najboljoj namjeri. Dizajn studio Ringeis d.o.o. ne preuzima odgovornost za slučajne pogreške. Ponuda proizvoda i usluga vrijedi isključivo za pravne osobe i stoga su sve cijene navedene bez obračunatog PDV-a. PDV ce biti obračunat kod izdavanja računa ili ponude za određenu robu ili uslugu. Više informacija možete pronaći u odjeljku "Opći uvjeti poslovanja".


Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr